Vragen en Antwoorden

Antwoord op veelgesteld vragen

Vragen over reparaties

Krijg ik garantie op mijn reparatie?
Ja. Wij geven garantie op alles reparaties. De periode van garantie is afhankelijk van het onderdeel dat wij vervangen. Voor zekerheid kunt u ons altijd vragen hoelang u garantie krijgt op de reparatie.
Hoeveel kost een reparatie?
Wij werken niet met verborgen kosten. Alle prijzen van onze reparaties staat op onze website. Wanneer het model of onderdeel van uw toestel hier niet tussen staat, dan kunt u ons gerust even laten weten.
Hoelang duurt een reparatie?
Meestal 1 tot 3 uur. Wij repareren de meeste telefoons en tablets binnen 3 uur. Als het langer duurt, dan laten wij u op tijd weten.
Raak ik mijn data kwijt op het toestel?
Nee en helaas heel soms ja. Wij gaan uiterst voorzichtig om met de gegevens op uw toestel om. In meeste gevallen blijven de gegevens gewoon in tact. Toch komt het heel af en toe voor dat u de gegeven op uw toestel kwijtraakt. Wanneer hier kans voor bestaat, dan laten wij u dit op tijd weten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel verlies van uw gegevens.
Wat als er meer kapot blijkt dan ik heb aangegeven bij aanmelding?
In uitzonderlijke gevallen kan het noodzakelijk zijn een extra onderdeel te vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat eerst met je.

Vragen over bestellingen

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Wij sturen elke dag de bestellingen op. Afhankelijk van uw postcode, wordt het pakket binnen 24 uur bij u bezorgd door PostNL.
Wat zijn de verzendkosten?
Wij betalen de verzendkosten voor u. Dit betekent dat u alle producten op onze webwinkel kunt bestellen en wij versturen dit gratis naar u toe.
Kan ik een product retour sturen?
Ja. Dit kan binnen 30 dagen na aankoop. Als u ons laat weten, dan zullen wij ervoor zorgen dat u het product gratis aan ons retour kunt sturen.

Vragen over B2B Handel

Kan ik zakelijke inkopen doen bij B-Mobile?
Ja. Hiervoor is het wel nodig om eerst met ons contact op te nemen. Stuur hiervoor een bericht naar b2b@b-mobile-didam.nl